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Pan irlandés

Pan irlandés

Buenas a tod@s!

seguimos a tope con los últimos rezagados.

Por el momento os vamos dejando algunas cosillas en el facebook para que practiquéis y alguna recomendación.

Hoy os dejamos una recetita sencilla de pan típico de Irlanda. Esperamos que os guste! (por cierto aprenderse una receta típica de aquí, de vuestra casa, para hacérsela a vustra irish family y triunfaréis!!)

Ingredients:

  • 1 cup milk
  • 1 teaspoon vinegar
  • 2 cups all-purpose flour
  • 1/2 teaspoon salt
  • 1/2 teaspoon baking soda

Directions

  1. Preheat the oven to 400 degrees F (200 degrees C). In a cup or small bowl, stir together the milk and vinegar. Let stand 10 minutes, or until curdled.
  2. In a medium bowl, stir together the flour, salt and baking soda. Stir in the curdled milk mixture until smooth. Scrape the dough out of the bowl onto a floured surface, and shape into a disc. Place the disc into a cast iron skillet.
  3. Bake for 15 minutes in the preheated oven, or until the crust feels firm to the touch.

Enjoy it!!

 

 

 

 

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